ΥΛΙΚΑ Γέμισης: (Οσο σας κάνει όρεξη από το καθένα)
Hot (ή Mild για όσους δεν αντέχουν!) Mexican Salsa
Τυρί Gouda
Ζαμπόν
Πιπεριές πράσινες
Μανιτάρια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Συνίσταται να απλώσετε το ζυμάρι πολύ και να γίνει λεπτό, διότι στο ψήσιμο θα φουσκώσει και θα έχει κανονικό πάχος.
• Αφού απλώσετε το ζυμάρι στο ταψί, χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι σούπας για να απλώσετε τη salsa.
• Μετά απλώνετε τις φέτες ζαμπόν και μετα ρίχνετε το τριμμένο gouda, τις πιπεριές και τέλος τα μανιτάρια.
• Ψήσιμο στους 180 0Cγια 30 λεπτα περίπου