Υλικά:
Προετοιμάζουμε τη ζύμη όπως περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Για τη μαγιά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε του εμπορίου, ή να φτιάξουμε μόνοι μας όπως περιγράφεται εδώ.
Όταν φουσκώσει η ζύμη, τη μεταφέρουμε σε ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια και τη ζυμώνουμε για 2-3 λεπτά. Τη τοποθετούμε σε καλά λαδωμένο ταψί και την απλώνουμε με τα χέρια. Πιέζουμε την επιφάνεια με τα δάχτυλα, τη ραντίζουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με το χονδρό αλάτι. Τη ψήνουμε για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσει.